2018-01-04
今日同老公喺旺角行左陣,佢竟然主動提議去試新嘢!平時食咩都係老婆諗嘅佢竟然主動提議,咁更係二話不說就去一試去到瓊華樓下排隊搭𨋢,有好多姐姐會派唔同嘅coupon叫你去試呢間嗰間。但當然我地都係無忘初衷入場前職員很有禮貌安排位置。餐內寬敞,中間有個自助bar可以任食泰式美食!除左普通汽水可以任飲,仲可以叫cocktail,mocktail 同泰國啤酒等酒精飲品!於是我就叫左杯Pattaya強烈推介!超好飲!而老公就叫左杯青頭仔自助bar的生菜包,推介! 同場加映是日特式菜籃,種類繁多!我地揀左職員推介嘅主打冬陰功同椰子雞湯底火鍋配料十分新鮮!一點也不麻乎!職員會耐心介紹如何食用湯底十分有禮冬陰功湯底強烈推介!可以飲用!非常香濃!仲可以叫泰國Mama麵!加埋落去一流!再黎自助Bar 泰式小食食完仲可以喺自助bar攞甜品食!好好味所以唔記得影相整體而言,餐廳員工服務非常有禮。而且美食一流!整得再回來多幾次光顧呢!
於是我就叫左杯Pattaya強烈推介!超好飲!
而老公就叫左杯青頭仔
再黎自助Bar 泰式小食