之前朋友聚會食過午飯,一直記住佢嘅好味道。所以今晚,我哋黎再試一試。到咗出已經有幾多人等位,不過都好快就攞到位🕣。環境: 佢嘅裝修華麗又氣派,大卡枱俾人感覺舒服又寬敞。美食: 🥘1️⃣ 濃汁泰黃咖喱雜菜:呢個咖喱味道十足,食得出佢嘅辣味同香料味,好夠特色。雜菜份量好足,所以食起黎感覺好有口感,仲有,雜菜吸晒咖喱汁,食落去簡直係美味極之!2️⃣ 炭燒叉燒: 呢個叉燒,外皮炭燒嘅味道香爆料! 毎片嘅叉燒肉,都係好嫩並且味道突出,當你食落去,會感覺肉質好鮮美,又有肉感!3️⃣炭燒虎蝦串燒:真係一試難忘啊! 🦐虎蝦大隻而且新鮮,炭火燒得啱啱好,滋味十足!4️⃣ 無骨海南雞🐔:呢隻雞,味道好濃,我第一次食就已經愛上佢! 雞肉好有口感,而且配埋油飯!服務:入到去就即刻為我哋帶位,一見我地坐低就上碟,真係好貼心👩‍💼。

環境: 佢嘅裝修華麗又氣派,大卡枱俾人感覺舒服又寬敞。

美食: 🥘