KABOOM

2022-11-26 90 瀏覽
今日同朋友黎到哩間最近好出名既打卡餐廳。餐廳裝修走波希米亞風,木桌子配上藤椅,感覺休閒舒適,而且仲可以望到海景🌊晚餐時段會開放戶外座位,環境好適合打卡📸️✨WEEKEND LUNCH MENU $258 /1人🥣SOUP OF THE DAY 湯今日既餐湯係粟米湯~🔺前菜STARTER🔸SMOKED SALMON AND AVOCADO SALAD沙律菜新鮮爽脆,仲有我好鍾意既牛油果,加上煙三文魚、洋蔥及小黃瓜,味道開胃清新。🔸TORTANG TALONG IN KABOOM STYLE茄子軟腍,上面放上煎蛋,旁邊仲有青瓜及三色椒粒粒,係一道幾特別既前菜。🔺主菜MAIN COURSE🔸GRILLED TIGER PRAWN CHILI PASTA虎蝦有兩隻,大大隻,而且新鮮彈牙,而意粉味道微辣,都幾惹味。🔸A LA PLANCHA BARRAMUNDI魚既外皮煎得香脆,魚肉細滑,配有白菜、黃椒及辣椒。🍹餐飲 Drinks午餐會包Soft drinks, tea or coffee,我地就揀左凍檸茶同熱檸茶。

✨WEEKEND LUNCH MENU $258 /1人
🥣SOUP OF THE DAY 湯
今日既餐湯係粟米湯~

🔺前菜STARTER

🔺主菜MAIN COURSE

🔸A LA PLANCHA BARRAMUNDI
魚既外皮煎得香脆,魚肉細滑,配有白菜、黃椒及辣椒。

🍹餐飲 Drinks

午餐