2022-10-22
將軍澳咁多人咁繁忙,好似想搵個地方靜靜地食飯都難😮💨 今次竟然比我意外發現一間超治療嘅𝖼𝖺𝖿𝖾🙌 環境燈光都好舒服,食物高質,仲有超𝗂𝗀-𝖺𝖻𝗅𝖾嘅甜品😋 啱哂一班朋友傾下計打下卡💕𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥👍 奥斯經典全日早餐 𝙊𝙘𝙞𝙤 𝘾𝙡𝙖𝙨𝙨𝙞𝙘 𝘼𝙡𝙡 𝘿𝙖𝙮 𝘽𝙧𝙚𝙖𝙠𝙛𝙖𝙨𝙩雖然食晚餐,但依然不減我對豐富嘅All day breakfast嘅熱愛😚 上枱滿滿嘅一大碟,包括有雞扒、腸仔、Parma Ham、炒滑蛋、窩夫、薯條同沙律菜等。各樣都煮得啱啱好😌 營養均衡,好滿足!👍 素肉牛油果醬漢堡 𝙑𝙚𝙜𝙜𝙞𝙚 𝘽𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝘼𝙫𝙤𝙘𝙖𝙙𝙤朋友唔食牛,見到有素肉漢堡就啱哂我地喇😜 滿滿一大個漢堡,素肉不減漢堡扒嘅味道,加上牛油果醬營造豐盈嘅口感,一啖咬落去層次感滿滿🫶👍 鑊仔士多啤梨雪山熱香餅見到甜品啲相都好靚,全部打卡able,真係好難揀😳 最後揀咗呢個鑊仔士多啤梨雪山熱香餅,上枱店員好貼心咁提醒我地個鑊仲好熱💨 熱辣辣嘅厚厚熱香餅配上雪糕,加埋底部酸甜嘅士多啤梨糖漿,食多幾啖都唔會膩😌📍Ocio 將軍澳坑口重華路8號東港城2樓238號舖
𝗕𝘂𝗯𝘂推介🔥
👍 鑊仔士多啤梨雪山熱香餅