海皇粥店好耐之前都仲係做得好好先可以開禁多間分店,最出名係香脆的炸両。但現在已經越做越差,炸両唔再脆,碗粥食到一半已經起晒水,仲要米都唔多粒,同食粥水無分別。自問要求唔高,食物都算講得過去,但職員的態度真係完全接受唔到,而且唔係一次,食左好幾次都係咁,朝早時段最多大陸客,人家拖男帶女來旅遊自然是人多幫襯,職員對人家呼呼喝喝,嫌人地大班人企係路囗阻路。去幾次叫三樣嘢都會有一樣係落錯單,送錯嚟同佢講唔係叫lee樣,之後講嘢態度好似講到我叫錯咁,仲要放埋落枱面屈我叫這樣,洗唔洗錄音做證呀?!禁大集團BB櫈都無一張,我同職員講我攞佢幾張圓櫈疊高坐,當時得兩三枱客大把櫈,職員就係咁係背面嘈,講第一句已經唔理佢,仲要講,我回一句,「得喇跌親唔入你數得未」。職員仲要講話自己好心同你講,「乜咁嘅人都有」<~~咁樣話食客,係好心就幫手攞櫈啦,職員企係度,我都係自己搬櫈,次次用完自己放返好,無麻煩過佢地,我帶住小朋友唔幫手都仲要咁樣對客人,究竟是什麼的服務態度。就是因為大集團才永遠不死,即使食物已經差到街市一檔粥,都做得比佢好,職員態度差都一直生存至今,油麻地海皇粥店是垃圾垃圾垃圾垃圾垃圾