(非會員)
2007-06-26 4 瀏覽
與老公到興樂是因為見人最多,估計食物水準會有保證,不過原來錯晒!<br />首先,我們被安排坐在室內的細枱,近門口,那扇玻璃門每次開關都勁大反彈力,好似要拍落黎咁。其次是,我們叫了1個150多元的套餐,有4樣食物,我們選了白灼蝦、炒蜆、粟米魚肚羹同腰果肉丁,但味道就......<br />白灼蝦還可以,因為只係白灼,只要蝦夠新鮮,難度都唔大,老公嫌太細碟。<br />炒蜆呢,食頭兩隻都尚可,食多兩隻就發覺好多沙,多到每隻都有兩三粒大沙,爭D咬崩牙,老公食左兩三隻已停口,我唯有一路食一路吐沙。<br />個粟米魚肚係不過不失,味道無乜,但好過成口沙先啦!<br />腰果肉丁把鬼,豬肉DD味都冇,成碟菜勁淡,衰過自己炒......<br />總括而言,我唔會去第二次囉,150幾蚊食海鮮餐都係咁話!!!<br />