2011-01-31
星期六無節目,約埋朋友喺沙田食飯,左諗右諗又要泊車,又要方便,終於諗到嚟呢度食,位置叫方便同埋附近屋苑好多車位。三個人叫咗以下食物:Day Soup (蟹肉湯,好味)Linguine con (意粉、好食)Cheese Cake (其實係拿破崙餅、好食)Pan-Fried Goose Live (鵝肝、好食,但係細件啲)Rack Lamb (羊架、好食)Pizza Del Mare (薄餅、好食)Long Island Iced TeaTeaSet Dinner (焗魚、好食)其實呢間食咗好多次,整體表現各樣菜式都平均好食,所以會繼續返嚟。唯一投訴只係服務,門口永遠無PR企 (試過企咗成十分鐘都無人理,最後喺自己就咁行入去,跟住至有人招呼你) ,服務生反應超級慢,樣樣都慢十一拍,但整體禮貌都合格既。只係試過有一次有個著黑色套裝既女待應 (相信係高級啲既) 遞碟湯上枱時隻手指弓 '掂' 到啲湯,又唔同我換咗佢,只係木目表情咁講咗聲 sorry ,跟住立即放低碟湯就九秒九走咗去,第一次見佢啲待應反應咁快,希望佢地呢樣嘢真係要改善吓,喺一間酒店既餐廳唔應該有咁既情況出現。希望麗豪酒店有關部門
三個人叫咗以下食物:
Day Soup (蟹肉湯,好味)
Linguine con (意粉、好食)
Cheese Cake (其實係拿破崙餅、好食)
Rack Lamb (羊架、好食)
Pizza Del Mare (薄餅、好食)
Long Island Iced Tea
Tea
Set Dinner (焗魚、好食)
只係試過有一次有個著黑色套裝既女待應 (相信係高級啲既) 遞碟湯上枱時隻手指弓 '掂' 到啲湯,又唔同我換咗佢,只係木目表情咁講咗聲 sorry ,跟住立即放低碟湯就九秒九走咗去,第一次見佢啲待應反應咁快,希望佢地呢樣嘢真係要改善吓,喺一間酒店既餐廳唔應該有咁既情況出現。希望麗豪酒店有關部門睇到叫佢地改善吓啲服務咁就好啦!