2022-03-04 19 瀏覽
沒有堂食的日子,就同HONEY外賣食好西,是日去沙田,見到哩間新開的沙田滷味外賣店--「滷川長」,新店開場~~睇睇下個陣,真的好多不同款式的滷味職員同我地說,佢地哩間滷味外賣店,滷味系香港本地每日新鮮製造 滷味即造即賣,唔會有隔夜,同埋滷味系絕無添加防腐劑及人造色素,食得放心,當我地選擇緊買咩滷味時,職員仲向我地介紹除了有川味即食滷味外, 也有即用即煮的煮食底料醬作主打,可以即開即用, 方便又好味見到佢地主打,必試推介-半隻口水雞,因為HONEY想食牛為主的滷味,唔緊要,下次再買XDDD姐姐見到我地買得多,都給個環保袋我地,好貼心,我地今次買左麻辣牛筋腩,二師兄豬手粒,麻辣爽肚同埋大隻佬牛𦟌見到佢地的滷味真的好乾淨,包裝又整齊,令人放心,買左加熱,煲個飯再加碟油菜就食得,真的好方便,麻辣牛筋腩,HONEY話哩個好好送飯,牛筋腩好肥美,加上有麻辣汁,真的好正,二師兄豬手粒,二師兄豬手粒有五大舊,個汁都唔錯,豬手淋身容易食麻辣爽肚,哩個我最愛,爽肚食落真的好爽,加上又系麻辣汁,HONEY都忍唔住食左好多大隻佬牛𦟌,有7-8件,牛味重,如果加埋個台灣麵真的一流,肉質唔會太乾~哩間滷川長真的好
沒有堂食的日子,就同HONEY外賣食好西,
是日去沙田,見到哩間新開的沙田滷味外賣店--
「滷川長」,新店開場~~

睇睇下個陣,真的好多不同款式的滷味
同埋滷味系絕無添加防腐劑及人造色素,食得放心,
當我地選擇緊買咩滷味時,職員仲向我地介紹

姐姐見到我地買得多,都給個環保袋我地,好貼心,

我地今次買左
麻辣牛筋腩,二師兄豬手粒,麻辣爽肚同埋大隻佬牛𦟌

見到佢地的滷味真的好乾淨,包裝又整齊,令人放心,
買左加熱,煲個飯再加碟油菜就食得,真的好方便,

哩間滷川長真的好方便,可以外賣滷味食,唔駛擔心堂食危險,下次真的嘗試下佢的口水雞先~~~

2022-02-26
外賣自取