餐廳: Bugis@叻沙・海南雞飯
資訊:

2021-08-22 707 瀏覽
好耐未食過叻沙 今日同呀媽去左hollywoodplaza 嘅 bugis laksa hainanese chicken 食晏~ 叫左海鮮叻沙摻摻 好足料 有蝦,扇貝,豆卜,魚蛋 + 黑糖豆漿 $80 (不過好似加左價)酸菜魚湯米線,魚片數量唔多,味道一般 + 羅漢果水 $86其實價錢有d貴,不過都幾大碗,味道尚好啦鑽石山係食嘢沙漠,要搵一間抵食餐廳好難,我揀左依間,無後悔,星期六日Hollywood 直係好q 多人, 要等成30 - 45分鐘!

叫左
海鮮叻沙摻摻 好足料 有蝦

酸菜魚湯米線,魚片數量唔多,味道一般 + 羅漢果水 $86

其實價錢有d貴,不過都幾大碗,味道尚好啦

2021-08-22
30 分鐘 (堂食)