2023-07-28 17 瀏覽
黑木亭-お食事処 今日見客出到元朗,想搵間裝修得睇,坐得舒服嘅餐廳同客人食飯,元朗尼一間開咗唔係好耐嘅刻木亭就啱晒啦!價錢合理,裝修出眾,食物嘅質素都好唔錯!💓💓我哋今次叫咗一個商務二人前,平日嘅價錢係$398!已經包咗刺身、卷物、兩個定食同埋雪糕!🈵🈵🈵刺身🍣包括有三文魚、油甘魚🐟、八爪魚🐙佢哋嘅刺身切得非常之咁厚身,都算新鮮嘅!🉑火灸左口魚邊卷🍣足足有六舊火炙左口魚邊卷,超香魚既油香味,壽司醋同飯嘅比例都配合得好好,幾推介呢一個!🉐🉐南蠻炸雞炸蝦薯仔沙律配綠茶蕎麥麵🍱天氣咁熱最好就係食冷麵啦,尼一個蕎麥麵,算係正常發揮啦,薯仔沙律就比出面嘅更加好食😋整體我都覺得唔錯!👍🏻六貫壽司盛配湯烏冬🍣六件壽司都幾新鮮,佢哋嘅刺身都幾有誠意,份量十足,而且有鮮味,配埋一碗湯烏冬,保證大家夠晒飽!🈵🈵最後有個甜品作結,我哋當日嘅雪糕口味分別有芝麻、榴槤、海鹽~我哋就揀咗榴槤同埋海鹽🧂😋
黑木亭-お食事処

刺身🍣