2016-04-17
沒有去錯的日式放題成日都聽到好多朋友講話 極尚大瀛喜嘅放題好好食,不過講咗咁耐都未有機會去。今次終於能夠花兩個鐘頭嘅時間來感受一下啦!因為朋友需要睇老公放工之前返屋企嘅關係,係呢個偷偷摩摩食好嘢嘅時間,我哋揀咗五點半至七點半嘅早輪!個人應為呢個早輪真係十分之好,一嚟唔多人,而且無咁嘈,落單送到嘅時間亦都好快,總之呢個時間就幾抵食啦!泥到咁出名咁多人推薦嘅日式放題,第一時間梗係睇下個飲品部!話呢度嘅飲品選擇真係出奇地多,而且仲有好多貴價飲品,包括我至愛嘅IF 椰子水!街賣緊呢支野要13蚊咖!另外當然唔少得嘅就會有韓式嘅忌廉溝鮮奶啊,道地綠茶,烏龍茶,橙汁,汽水,啤酒等等無限量供應啦!飲品種類供應滿分!另外仲比我睇到一個驚喜就係呢一度竟然係有乳酪機同埋雪糕機啊!而且仲有好多配料可以加落去自己嘅雪糕度,同行朋友即刻整左一杯嚟食,呢度嘅軟雪糕都幾好味喎!另外仲有一個自助嘅食物部,有好多唔同嘅甜品仲有我最鍾意嘅馬可龍,另外總會有d 泰式日式中式嘅前菜, 特別喜歡呢一度嘅醉雞亦,十分入味而且雞翼好大隻!另外仲有粟米呀湯羹等等可以響自助食物部攞到!嘢食未嚟之前可以食住先!先來一定要叫刺身啦呢度嘅刺身
泥到咁出名咁多人推薦嘅日式放題,第一時間梗係睇下個飲品部!
星期一至四嘅五點半都係$228,唔需要在押外加錢去食啲高質素食品因為全部都已經好高質素啦!抵食血拼就係咁囉!