2012-06-28
星期日8:00pm行過, 見環境幽雅又不需等位便隨便入去試試。在外已看見了有二人套餐HKD248.00, 即使貴小小 見都頗多款式又覺啱食便即點選了餐牌:餐菜湯兩杯 (普普通通) 小食:雞翼及餃子 (SIZE 蚊型!! 味+相 完全不掂, 呀媽煮仲好味) 南瓜疏菜沙律 (不過不失)松露野菌櫻花蝦Pizza (味道奇怪, 有D似係WASABI物體撈埋所謂松露, 唔知乜味!! 野菌似霉,要吐出來, 餅又乾又"UN") 溫泉蛋卡邦尼意粉 (算最佳之作,好味)甜品 (SIZE超細, 超普通, 又無比餐具!! ) 餐飲:特選espresso ( 只可叫此餐飲, 轉其他要加HKD28.00!! 無奈ORDER!! 特細杯似拜神用茶杯!! 特苦澀, 超難飲!! 我諗大杯都無人飲) 飲了幾啖棄置!!食完成個餐, 好食的只得一味, 我覺得係無下次!! 最致命係步行回家途中,我老公已經肚痛, 忍住以為一陣無事,點知太辛苦都要找厠所解決!!以為一人不適都係個別事, 回到家輪到我也肚疴,肚痛, (明明中午餐後是正常無異) 又以為睡覺休息後無事, 至第二朝起身又疴.... 斷斷續續.....又未
餐菜湯兩杯 (普普通通)
南瓜疏菜沙律 (不過不失)
溫泉蛋卡邦尼意粉 (算最佳之作,好味)
甜品 (SIZE超細, 超普通, 又無比餐具!! )
飲了幾啖棄置!!
又未至於睇醫生!! 足足疴了兩日, 如果我去了看醫生, 我就唔係呢度講而轉移 XX會!!! :
呢間嘢簡直要BAD LIST!!!