2009-10-01 11 瀏覽
女朋友生日,book咗798 dinner, 之前未去過,order咗一個龍蝦餐,不過唔知食物會咁差,攪到成晚勁掃興,1. 青檸汁帶子 - 唔係太記得個,不過好記得d味真係食檸檬好過食佢,酸到差d入唔到口,帶子又唔新鮮,真係唔想食2. 蕃茄沙律+芝士 - 一個就酸到死,一個就咸到嘔,簡直係自殺的完美配搭3. 粟米湯 + 青瓜冷湯 - 粟米湯ok,不過青瓜湯就好似青瓜水4. 龍蝦 - 完全唔新鮮囉,有d梅梅到5. 蒜香天使麵 - 都算係成晚最正常的一款,焗得幾香,不過唔夠味最後奉勸大家,生日千萬唔好去呢到食,d 侍應完全趕客feel,就算你未食完都想收咗你碟野,不過最唔得就係當我地買個蛋糕去時,佢居然問我會唔會食咪佢,如果係佢到食就收$20一位,$20就豪比佢,不過我一定唔會再去食.

4. 龍蝦 - 完全唔新鮮囉,有d梅梅到

2009-09-30