2019-04-15
#2DP (尖沙咀)尖沙咀厚福街12至12號A藍馬商業大廈地下-----😆蜜瓜碗北海道牛乳刨冰($108)- 係韓國食完蜜瓜冰一試難忘 係尖沙咀見到個同韓國🇰🇷好似樣ge蜜瓜冰 即刻想試一試 點知就中伏啦 雖然貴過韓國好多 但蜜瓜好細 成個甜品得蜜瓜同牛奶冰 味道單調 做法求其 唔係好似韓國咁有好多不同餡料🤷🏻♀️唯一令人有少少安慰ge係個蜜瓜ge本身幾甜幾多汁~-老薑番薯奶露芋圓桃膠($62)- 見到個名好似好好健康咁 就叫黎trytry 點知又伏again 首先先唔講味道 62蚊 個杯非常細 🤷🏻♀️見到真係嚇一嚇 味道方面 老薑汁味道奇怪 無薑味 桃膠芋圓全部都係得兩三粒 仲要細粒 芋圓好硬有d似未煮透 整體成個番薯奶露味道都好奇怪 完全唔知自己食緊咩🤷🏻♀️唔好食到一個地步 三個朋友一齊食咁細杯 我地都食唔曬🙈好想知甜品師傅整出黎賣之前 到底自己有無試味🙈-----👶🏻B仔整體評價:1/10個👍🏻👶🏻B仔抵食程度:0/10個👍🏻👶🏻B仔環境評分:5/10個👍🏻👶🏻B仔味道評分:1/10個👍🏻(一分係比蜜瓜ge本身幾甜)👶🏻B仔回頭機會:0/10個👍🏻-----
尖沙咀厚福街12至12號A藍馬商業大廈地下
-----
👶🏻B仔整體評價:1/10個👍🏻
👶🏻B仔抵食程度:0/10個👍🏻
👶🏻B仔環境評分:5/10個👍🏻
👶🏻B仔味道評分:1/10個👍🏻
(一分係比蜜瓜ge本身幾甜)
👶🏻B仔回頭機會:0/10個👍🏻
-----