2021-11-29 247 瀏覽
主題公園嘅餐廳基本上都要排隊 但Corner Cafe係超誇張 奇怪嘅係又唔比人網上或電話訂位 要親身行去門口同工作人員講 等佢哋安排 我中午去到已經要等晚市喇 安排好就會收到SMS 入面有個網站可以trace到實際上餐廳叫到第幾張枱餐廳上菜嘅速度都算快 有特別節日嘅話 特別值得叫一啲主題餐飲 例如萬聖節🎃同聖誕節🎄方便打卡 但中肯啲試咗佢嘅主食 叫咗個Flat iron steak 同埋燒雞 賣相都係同出面嘅Cafe 差唔多 無論係牛扒定燒雞 都唔會overcooked 而份量亦都對得住個價錢 不過味道 不論肉質 調味 火喉控制同外面連鎖店嘅差唔多 ⋯當湊吓熱鬧 食個氣氛都還可以一試嘅值得一讚嘅係 呢個紫薯Stellalou 特飲雖然外觀好簡單 完全唔Fancy 得一塊印有Stellalou嘅白朱古力🍫味道上面啖啖都感受到好滑嘅奶 同埋好香嘅紫薯味

同埋燒雞 賣相都係同出面嘅Cafe 差唔多

當湊吓熱鬧 食個氣氛都還可以一試嘅