2023-02-13 309 瀏覽
本身係寶湖做果陣已經幫襯過,好想講食黃唔係食C,感覺吹大咗。人手唔夠,一多人買嘢食直情冇人落單。食物味道亦都平平,唔算係好食果㧗。新店都係好多人,撞啱星期日,又係冇人得閒落單咁。買咗班蘭味雞蛋仔同泰式珍珠奶茶,杯奶茶係冇落糖!真係經典,好彩珍珠甜到糖尿平衡返,因為杯奶茶好似清水咁淡,有個茶包浸都冇用。雞蛋仔比以前好食咗d,但都係冇咩班蘭味,可能因為佢個Meau係寫班"爛"啦,仲有雞蛋仔賣相同佢間野食相一樣咁x差!食物唔跟號碼先後次序整,姐係後來買既可以有先!等咗三四個字仲未到我就返去問吓,先知原來直情漏單!講咗要膠袋,又冇比膠袋我!(佢係店門口出面整雞蛋仔,冇膠板檔咩都冇,費事係咁問有未唔衛生啦)冇下次

2023-02-12
20 分鐘 (外賣自取)