2005-08-06 76 瀏覽
嘩!佢真係難食到爆呀~個日我去食個lunch,menu 已經冇咩野好揀,我就唯有揀個天婦羅烏冬定食啦。一路等, 隔離桌的師奶突然說"點解d 飯凍既?" 個經理見狀就話啦,"我地係用壽司飯整既所以凍law", 心諗~炭燒牛肉定食竟然比d凍飯,我已經心感不妙!等左一陣,黎左個蟹子沙律,嘩!個d青瓜苦到食唔到,我食左一啖都吐番出黎~Sh...之後又等....等到我d fd 食完我個定食都未到, 鬧完人,到左啦, 一食, 嘩~佢d 天婦羅只可以叫街邊貨色,炸都硬晒~稱"不"上天婦羅。就係呢個時侯隔離桌的師奶結帳了,佢地食滿左唔知幾多,得到兩張十蚊現金卷,點知佢一手就送左個兩張野比我,話以後都唔黎喎~終於有人認同我啦!之後到我結帳時,我又得到兩張噤既死人卷,當然唔會袋係身啦,就噤又送左比另一桌人啦~!真係比你都唔好去食呀~!
嘩!佢真係難食到爆呀~