2020-06-07 3003 瀏覽
公司係九龍灣EMax附近,附近嘅茶記多不勝數,但想搵間正經啲,豪氣一下就冇乜選擇😂 今日跟住同事嚟到高銀大廈食lunch,試吓啲好嘢食😂 佢哋話依間餐廳已經係高銀大廈入邊價錢最親民嘅一間。餐廳裝修好華麗,啲座位都好寬躺。佢地有個海鮮喇沙套餐($68)仲可以加$28有原個椰青!見到有幾台人客都有叫好吸引。因為我哋一行五人,所以就直接叫咗個海鮮粥四人餐,另加個豉油王炒麵。個4人餐所以用料都好足,而且樣樣都係水準之上!個餐包左:鮑魚粥: 個粥一撈起就見到一細隻原隻鮑魚同好多肉片,啲白粥煮得好綿好綿,鮑魚咬落lum得黎又有少少彈牙👍🏻 好高質👍🏻炸兩腸粉: 好脆個皮超薄南乳豬手,南乳雞翼:個豬手整到好lum好香😍

炸兩腸粉: 好脆個皮超薄

南乳豬手,南乳雞翼:個豬手整到好lum好香😍