2010-03-26
對上一再係上年年中,小豬食完佢既poutine後回味左好耐,所以我地今次同埋細佬一行3人去食book左8點半,因為有dd問題我地係晏左,上到去只係得bar table同我地訂左既table有位好險呢嗌左2*zeropoutine(加左價wo)caesar salad 加chicken半份bbq ribs仲有一個bbq chicken 既pizzapoutine一定會嗌,gravy分開上感覺係,seasoned fries一定唔會唔好食既,不過細份左,野又少左俾近$60一份,唔係話好值得啦caesar salad 加chicken個汁同D veges都ok不過,d雞好鞋呀!!ribs(半份)做價$68,合理啦有6條骨,細佬想食至嗌的新鮮食的確係好味既bbq chicken pizza真係好大個不過,佢用o個d雞咪就係salad o個d雞小豬同細佬同我對佢既comment都係一般雖然佢係thin crust,但係只有皮係有dd crispy,仲有好大既進步空間好食咩?佢仲可以的,真係唔係話唔好食不過,明顯地係衰過上次不過有樣野要讚既,佢地既service真係唔錯我地玩到11點幾佢都嗌我地慢

book左8點半,因為有dd問題我地係晏左,上到去
只係得bar table同我地訂左既table有位
好險呢

嗌左
2*zero
poutine(加左價wo)
caesar salad 加chicken
半份bbq ribs
仲有一個bbq chicken 既pizza

poutine一定會嗌,gravy分開上
感覺係,seasoned fries一定唔會唔好食既,
不過細份左,野又少左
俾近$60一份,唔係話好值得啦

caesar salad 加chicken
個汁同D veges都ok
不過,d雞好鞋呀!!

ribs(半份)
做價$68,合理啦
有6條骨,細佬想食至嗌的
新鮮食的確係好味既

bbq chicken pizza
真係好大個
不過,佢用o個d雞咪就係salad o個d雞
小豬同細佬同我對佢既comment都係一般
仲有好大既進步空間

好食咩?佢仲可以的,真係唔係話唔好食
不過,明顯地係衰過上次

不過有樣野要讚既,佢地既service真係唔錯
我地玩到11點幾佢都嗌我地慢慢,冇話趕客,呢樣野真係抵讚的
不過,如果food quality可以番番上次既水平就好了
salad,係就係好食,不過d雞鞋架!!!
poutine係好食既,不過份量細左wo
有待改善啦