2018-03-09
人大左,真係少左好多機會食放題,一黎愈黎愈貴,二黎質素參差嚇親人。大喜屋系列係少數身邊既人都會讚既放題,咁食餐當預祝情人節都好。9:30後入座有85折,臨走先知,絕對加強左我encore指數!食放題揀刺身先是常識吧,又鮮甜又好味,肉質都幾實。推介大家一定要食甜蝦同赤海蝦,一d霉都無,而且都挑得幾乾淨添!舊羊架食落幾嫩口,唔知係我過分左定點,肉質仲有少少奶香同草味,羊羶得黎唔會太搶,以放題質素以言,佢羊架係頭2位。佢d特色壽司都幾得意,最好係佢舊飯都好細,唔會想用飯餵飽你果d,良心!我之前聽講極尚最特別係海膽,不過我話你知,呢舊炸貓山王是係極品,未咬開已經有陣陣榴連味飄出,外面少少脆,內面又軟又夠熱,食得出唔係普通既榴連!見到隔離有16個女生gathering,搞到我想即刻組返隊放題團,再黎食多次!