2016-12-13 93 瀏覽
成日經過呢間餐廳,見到環境好舒適,已經好想入去食,不過次次都因為太趕,所以都冇入去食,今日終於有少少時間,可以入去嘆晚餐!芒果火箭菜虎蝦沙律一睇個賣相就知道好好味,擺盤好精緻,而且顏色非常新鮮,虎蝦嘅色澤好新鮮,非常彈牙同鮮甜,火箭菜比較濃味,有啲人會唔鍾意食火箭菜嗰陣味,但係呢一個沙律嘅沙律醬快少少酸味,可以遮掩火箭菜嘅味道,出奇地好夾,再加上芒果嘅鮮甜,呢一個沙律更加清新!燒汁安格斯肉眼扒安格斯肉眼扒肉汁好多,牛味好濃,外表睇煎到好靚,一格格咁,仲煎到好香,配埋燒汁食,更能夠突顯牛肉嘅香味,我都鍾意配芥末醬食,又有另一番風味,配菜都非常好食,尤其是貴妃苗,非常之嫩同爽口,最鍾意貴妃苗既嫩香。朱古力心太軟個心太軟即叫即整,熱辣辣,入面個朱古力流心超正,又滑有濃朱古力味,配上芒果雪萉,一流。果然冇㨂錯,環境服務都一流,而且食物質素超水準,一定要再嚟!
芒果火箭菜虎蝦沙律
燒汁安格斯肉眼扒