2014-06-03 4987 瀏覽
坦白講香港大部份日式放題都係ma ma地, 通常得個平字, 但求食飽你就算。所以我都比較少去放題, 但有唔少朋友都話試過依間幾好, 咁又約埋女朋友放工去試下。BOOK 好枱好快就有得入去唔洗點等。 O拿O拿淋叫野食先!一般放題有既野都食到同齊全,賣相幾吸引,而且份量都唔細。上枱既野食都會食到係新鮮做出黎,值得試一試燒物,燒物我地特別encore五次嚕,因為每次做得熱烘烘,醃料同醬汁好入味,加上食到又唔會乾'真真'。可算是咁多種類黎講最好食。非常細心的還有刺身會有冰坐底,d魚生仲要件件都咁肥美。差唔多每款食物我地都已經食勻哂,最推介日式燒餅,我第一次在放題食到依種食物。值得一讚既係,當日場內已坐滿,但無論我地點了多少食物的數量,佢地都會送齊D數量,一件也不能少,最怕其他好多一滿場,就間中會失單,但依度無咁既事情發生。飲品種類都有好多款,汽水同啤酒等。當然就係唔少得飯後甜品啦!試過這間漁屋之後,好想立刻介紹俾好多朋友,價錢中上,但可以食到高上的食物。好有種值得再來的衝動,還會一想起就要來那種感覺。這種價錢,好難食到有質素的日式放題。

一般放題有既野都食到同齊全,賣相幾吸引,而且份量都唔細。
價錢牌
餐牌
燒物

題外話/補充資料: 返黎上網睇返先知, 依間野好似有做團購. 下次我都要留意下先.
2014-05-28
15 分鐘 (堂食)