2013-08-12
之前六月時雷橋出團購同朋友食左一次,感覺ok,近期又見佢出團購就決定同男友去食番次 (lunch時段)..食物: 食物會依種類分碟,如牛的一碟...豬的另一碟,可是食來食去都食唔出唔同部位有咩唔同的味道,因此食物不會特別到叫人念念不忘果種,但肉的size都ok la......上次光顧,每人還送3片刺身,今次已沒有了,但你可以叫壽司(我們沒叫,故不會評價)。海鮮方面,沒蟶子又唔出聲,上次都已經係咁飲品同上次一樣,每人只包一杯cold drink/ 汽水...唔夠就飲水! 雪糕送hagendez 細細的一球,今次的比數個月前的細左囉 服務: 一去到交左張coupon,服務員就帶位並很快速講左一講點用d order 紙,之後便走開了............我很快的tick左我要的食物,但等左都差不多5分鐘,才有頭一兩碟送來...再過幾分鐘..才送上餘下的一兩碟。 基本上服務員除左上菜同收order 紙/ 吉碟,佢地已經唔洗點serve你,但神奇既係: 佢地 收吉碟奇快見有服務員主動幫隔離台換烤爐面,但冇人幫我地換囉係就幫晒所有客人換喇嘛臨走前叫埋單但等左勁耐都冇人來收小費,要我地再嗌一次
服務: 一去到交左張coupon,服務員就帶位並很快速講左一講點用d order 紙,之後便走開了............我很快的tick左我要的食物,但等左都差不多5分鐘,才有頭一兩碟送來...再過幾分鐘..才送上餘下的一兩碟。 基本上服務員除左上菜同收order 紙/ 吉碟,佢地已經唔洗點serve你,但神奇既係: 佢地 收吉碟奇快見有服務員主動幫隔離台換烤爐面,但冇人幫我地換囉係就幫晒所有客人換喇嘛臨走前叫埋單但等左勁耐都冇人來收小費,要我地再嗌一次,過多陣先有waiter過來收錢.....服務質素有待改善
清潔: 我初初坐低左,發現張台都未抺乾淨,有前人留下的soy sauce積此外,男友話toilet 勁焗冇抽氣,點得架!! (聽完之後我就冇去了)最重要係落樓後過多30分鍾,我地先後拉肚子,晚上各人再拉多次,直至第二天才完全好過來,我好肯定係佢d 食物唔clean,因為我地燒左好耐燒到熟晒先食,同埋我地冇食過早餐,所以一定係d 食物出事!!!!!!! 夏天就應小心肉質的保存!!!
價錢: $88 + $35小費 = $115 呢個價錢去bbq好過
總括而言一定冇下次!!!