2022-07-07
一踏入呢間本場燒肉真係好啲似去咗日本咁呀😆😆 佢用木系裝修,再加上晚上氣氛超好,真係有種去咗日本燒肉居酒屋嘅感覺🤩呢度有4個唔同價位嘅任食套餐可以選擇,我哋揀咗人氣No.1嘅極上牛小排海鮮120 分鐘放題,每位$398,包咗各款肉類、海鮮、熟食、小食、甜品同飲品等等,共139款🤩 CP值相當高👍🌟牛肉牛小排、牛舌、封門柳、牛頸脊、牛板腱等等,全部質素都唔錯👍 我哋最鐘意牛小排😋油脂分佈好平均,encore 勁多次🤣🌟海鮮香草牛油帶子、牛油廣島蠔、香草牛油蝦仁、鹽燒鯖魚等等,我哋最鍾意廣島蠔同燒鯖魚😋😋估唔到除咗肉類海鮮都咁高質👍🌟豚肉、雞肉豚肩肉、泡菜豚角燒、芝士雞腿肉等等,由於食得太多牛肉,所以我哋只係淺嘗豚肉同雞肉,味道都唔錯😋🌟主食呢度勁特別,竟然有咁多唔同嘅飯同烏冬可以選擇,例如有溫泉玉子牛肉飯,壽喜燒烏冬等等,真係唔怕食你唔飽😆🤣🌟甜品由於太飽我淨係試咗榴槤麻薯,榴槤控表示非常滿意😋 仲有勁多嘢食真係講都講唔晒,連食都食唔晒呀🤣 QR code落單好快又唔會漏單,真係好建議大家收工同朋友嚟呢度歡聚一下👯 不過記住預早少少到,樓下部lift真係排到我頸都長🫣🤣
🌟牛肉
🌟海鮮
🌟豚肉、雞肉
🌟主食
🌟甜品
由於太飽我淨係試咗榴槤麻薯,榴槤控表示非常滿意😋