2021-02-24 1037 瀏覽
食開牛涮鍋 但今次因honey有牛年優惠所以先嚟 仲要當日排左好耐先入到不過有優惠又真係冇得怨地方都大 不過同牛涮鍋相心係爭啲因為冇得按pad落單 一定要叫職員 而職員又好唔得閒所以呢樣真係唔夠智能食物方面 都係大路嘢 比較意外係因為有章魚燒同薯條 因為自己真係好鐘意食 但估計擺左好念都冇人攞 所以都凍曬⋯ 章魚燒真心唔得 章魚係硬嘅 仲要好粉 薯條反而都正常而且係粗果隻但凍左都係爭啲肉方面 因我唔鐘意牛肉所以主力豬同雞 佢雞肉唔錯 好滑下 其他丸呀果啲都係大路野冇特別 反而佢冷盤有我鐘意嘅中華沙律野飲佢都係機沖果啲 咖啡奶茶唔掂好甜 但朱古力同有隻綠茶咩咩嘅算可以 另外甜品有泡芙啫喱同乳酪 都算正常 乳酪雪糕算但配料畀人筆到散落曬 有啲感覺唔衛生 而家甘嘅情況係咪要提高下意識 佢配料有隻好似珍珠奶茶嘅珍珠 但點知食左唔係有啲失望總的來說 都算普通正常 但有得揀應該都係會去番牛涮鍋
不過有優惠又真係冇得怨
所以呢樣真係唔夠智能