2022-07-10 36 瀏覽
每次經過這間店舖一直都好想試,見今日放假終於有時間入去試吓,睇到門外嘅餐牌有適合生酮人士都啱食嘅串燒及其他菜式👍特盛燒和牛煎蛋配煙肉椰菜花飯和牛切得好薄,入口鮮嫩可口,簡單用黑椒去調味已經好好食,椰菜花細細粒好淋帶點爽口,加入飯撈埋一齊食,每一啖都好健康有益👍日本無激素雞盛宴(原味/柚子胡椒)有雞翼、雞腎、雞腿肉、雞皮、雞膝軟骨和無骨雞頸肉共六串,每一串都燒得好香口,雞腿肉咬落多汁不用黏上醬汁,原汁原味好好食,另外雞皮油脂好香,好脆口,整體味道不錯👍卡芒貝爾芝士配多士計時平時都好少食,但呢個食落感覺不會太膩,有拉絲效果,搽喺脆卜卜的法包上面,芝士味好香,好食到一啖接一啖👍龍鳳檸七/韓國清酒🍶食串燒當然要飲番杯清酒,同朋友一邊食一邊飲酒傾吓計,感覺好relax😌
特盛燒和牛煎蛋配煙肉椰菜花飯
日本無激素雞盛宴(原味/柚子胡椒)
卡芒貝爾芝士配多士
龍鳳檸七/韓國清酒🍶