2019-09-24 364 瀏覽
呢間放題黎食過幾次嚕~ 就算佢同集團既放題都食過n次!次次都揀番呢個集團,因為同集團質素都會有保證d!次次都會嚟呢個集團式嘅原因係因為覺得呢度嘅刺身比其他嘅放題新鮮,而且融雪嘅效果都做得幾好!呢度都有一啲冷盤區域,有沙律、枝豆、中華沙律、凍蝦等係等緊朋友嘅過程可以出嚟拎啲小食食吓先!今次嚟到都係食必食嘅三文魚、油金魚、甜蝦等等值得一提嘅係佢哋嘅帶子刺身係變咗厚版!已經冇再一開二嚕!放入口塞爆個口嘅感覺正😂😂😂估唔到佢哋而家仲有鵝肝多士!而且佢哋鵝肝唔係cheap cheap 嘅,鵝肝入口個感覺係會慢慢溶化,油脂慢慢係鵝肝嗰度滲入嚟個口入面! 當然,佢哋嘅size冇平時喺餐廳食嗰啲咁大舊啦,但係呢度食無限encore都唔肉痛吖嘛😂😂😂另外仲要一題嘅就係鹽燒海蝦嘅蝦肉勁彈牙、勁爽同勁鮮甜!十足十係居酒屋入面食到嘅質素而且呢度仲有咖啡機!佢係拉花嚟嘅,你可以自己選擇圖案在杯咖啡上面!唔係間間放題都有得玩㗎一個人淨係食咗二百幾蚊,性價比都真係好唔錯👏🏻👏🏻
呢間放題黎食過幾次嚕~ 就算佢同集團既放題都食過n次!
次次都揀番呢個集團,因為同集團質素都會有保證d!

呢度都有一啲冷盤區域,有沙律、枝豆、中華沙律、凍蝦等
係等緊朋友嘅過程可以出嚟拎啲小食食吓先!

今次嚟到都係食必食嘅三文魚、油金魚、甜蝦等等

估唔到佢哋而家仲有鵝肝多士!

一個人淨係食咗二百幾蚊,性價比都真係好唔錯👏🏻👏🏻
  • 刺身
  • 燒菠蘿