2011-07-17 340 瀏覽
作為一家火鍋店..味道:soup base 淡而無味, 食材無一新鮮!裝修: 間隔奇妙, 我地張枱又會正中set 係人地房個門口lor! 我哋唔自己移開房裡面既人一定要爬過我哋lor!Toilet 衛生程度實在另人咋舌, 如果閣下覺得旺角公厠恐怖咁呢個一定無可能接受到!!服務: 呢個真係震驚, 服務員真係非一般既可笑 , 點完湯底10 分鍾左右有位亜嬸天真無邪咁問: 你哋個湯底到末( 成張枱有幾大?? 仲問? 唔通我哋收埋個鍋係枱底?? 九唔撘八?!)個鍋到左仲有頭髮係里面!點食物已經問凊楚有d乜係有但到頭來都係無! 過程中要不停咁追, 追到第三次個大嬸話佢剛接更所以乜都唔知,之後查左一陣佢話有人通知左我哋wor! (原來有條友偷偷地又唔出聲係我地張單"了"左幾筆就代表賣曬) 大嬸仲問點解我哋睇唔明lor ! 我哋又要明佢地d內部符號! 之後再追一個簡單既油麥菜都追四次!!!! 最後又話賣曬!!!! 佢根本無幫忙追過!!!從來末去過咁差嬲到要寫食評!總結: 死都唔再去!!!
作為一家火鍋店..
味道:soup base 淡而無味, 食材無一新鮮!

從來末去過咁差嬲到要寫食評!

總結: 死都唔再去!!!
2011-07-10
10 分鐘 (堂食)