2006-01-12 2 瀏覽
上次走去飲酒, 有晚想去食dinner加埋睇NBA, 即刻諗起呢度~~坐底勁口渴, 叫杯大大杯的Hoegarden, 好開心, 因為好大杯, 重要二隻手先捧得起, 好勁, 老友叫左一支德國啤, 唔記得係咩啦, 好鬼苦, 係男人先咁飲食物就叫左個炸薯條, 因為見大家咁推薦, 之後叫左個什錦pizza, 重有一個燒雞ceasar, 飯前先狂食個花生先!!! 炸薯條到啦, 果然係好大條同埋好鬼脆, 唔駛點sauce都好有薯味, 涷左都重係好脆好香架, 唔知點解會咁正喎, 重要係$35咁平, 老麥個d真係無得比啊!!!!!Pizza係超薄批個d啦, 個皮薄得來又脆, 批底唔會軟淋淋, 但又唔會太“lung”喎, 料雖然唔係好多, 但個番茄汁就好濃味, 其實可以話係食個多汁pizza一樣, 但真係好正啊!! 由於佢薄身, 食多二件都唔會話好飽, 我相信可以一人獨食一個Salad個度d燒雞就麻麻啦, 因為佢個雞燒得耐左有d硬, 同埋無咩味道, 好鬼淡, 可能食salad之前食左薯條同pizza, 所以覺得salad好淡, 同埋佢又無咩用特別的菜, 所以一般啦但呢度個環境同氣氛都好relax, 好岩

但呢度個環境同氣氛都好relax, 好岩係度吹下水睇下波, 好似今次咁, 食個dinner飲下啤, 真係好鬼enjoy架!! Service ok啦, 超碼都樂意比我轉台睇NBA, 哈哈, 諗番d野真係幾好食, good!!