2016-06-27
忽然想食下台灣野,就同朋友尼左呢間新開GE餐廳!!!菜脯蛋披薩-招牌菜, 睇相好靚好大個!一上碟,仲震撼!!超大超厚身!!我估要成5,6隻蛋先做到呢個效果,入面包住菜脯~煎得好香, 好好食,唔會太咸,好多就KO成個!香炸大雞扒-雞扒炸得好脆, 炸粉唔厚,好鬆化,唔會好油GE 感覺! 真心好高質數蚵仔大腸麵線-唔想食飯但又想食D粉麵,就叫左呢款,大腸蠔仔好足料!涼伴苦瓜-其實唔算太中意食苦瓜 不過食左好多煎炸野,苦瓜清熱BALANCE一下,其實唔差食洛,唔係好苦個種,好開胃皮蛋凍豆腐-台灣野好像都要食下呢款必食,好味! 透心涼星星布丁奶荼-叫左杯野飲, 普通,下次都係叫番一般珍珠奶茶蔭瓜鳳梨苦瓜雞湯-好小見台灣餐廳有湯飲,即管試下你! E~又唔差WOR!!!好多渣好足料,甘甘甜甜,好潤呀!
皮蛋凍豆腐-台灣野好像都要食下呢款必食,好味! 透心涼
星星布丁奶荼-叫左杯野飲, 普通,下次都係叫番一般珍珠奶茶