2020-10-15
Cafe Crepe今日返學之前嚟到中環食呢間好出名嘅crepes🥰有甜薄餅同鹹薄餅嘅選擇~仲有唔同嘅早餐選擇😍好豐富~因為呢度嘅薄餅好出名🤣所以我哋叫咗一個鹹薄餅同埋一個早餐試吓~烤雞肉火腿配瑞士芝士及巴拿馬芝士忌廉醬($119)好大件嘅Crepes😍入邊嘅材料好豐富😋個皮幾鬆軟👍🏻而且唔會太薄又唔會太厚~食落幾煙韌,幾好味☺️入面有好多芝士同埋忌廉醬🥰食落幾creamy😆烤雞肉幾香😊仲有啲火腿碎粒都好正💕煙三文魚配牛油果及忌廉芝士奄列($125)好大件嘅奄列🥰食落有幾香嘅蛋味😋佢用3舊蛋整成~所以蛋皮好厚同埋包住好多材料👍🏻煙三文魚幾新鮮☺️仲有好多牛油果粒,感覺好健康😆仲有兩塊烘多士,幾香脆😍仲有啲洋蔥調味幾正💕榛子朱古力($48)好夢幻嘅一杯飲品💕表面有層雪糕形狀嘅cream😍食落甜甜地同埋有泡泡嘅感覺☺️榛子朱古力味好香濃而且幾甜😋配埋cream都好夾👍🏻榛子鮮奶咖啡($46)相比榛子朱古力就冇咁甜🙈但係就多咗陣咖啡味~不過就好濃郁👍🏻仲有浸奶香味😋
烤雞肉火腿配瑞士芝士及巴拿馬芝士忌廉醬($119)
煙三文魚配牛油果及忌廉芝士奄列($125)
榛子朱古力($48)
榛子鮮奶咖啡($46)