2018-04-23 1043 瀏覽
一粥面既下午茶都似乎幾抵幾多元化, 2點開始就有!個豬扒包好吸引,  就叫左個餐揀銀針粉做配菜下午茶時段來說, 衣度人流中等,  等5分鐘都己經叫號碼拎得餐豬扒夠軟夠多汁有驚喜既係,  除左葱之外, 個豬扒包仲有花生碎!!  "濃濃肉汁你都想吔番啖"(有無人知依句係歌詞xddd??)另外銀針粉都好好味, 食包之餘有樣野熱辣辣濕濕地咁!goodddPS:      過左幾日有再去食多次, 個水準差左, 可能個日人流超少(人太多唔得人太少都唔好,  覺得  turnover少左啲野無咁新鮮<  好似快餐店啲薯條咁) 粉同肉都有少少overcook.  所以都要睇下撞唔撞到佢整得好嗰日
一粥面既下午茶都似乎幾抵幾多元化, 2點開始就有!
個豬扒包好吸引,  就叫左個餐揀銀針粉做配菜

tea set

豬扒夠軟夠多汁
有驚喜既係,  除左葱之外, 個豬扒包仲有花生碎!!

燒汁豬扒刈包

"濃濃肉汁你都想吔番啖"
(有無人知依句係歌詞xddd??)

題外話/補充資料: 個包叫 燒汁豬扒刈包, 我問姐姐, 佢話刈係讀做"叉" :D **敏感人士要注意一下呀, 包入面會有花生碎, 銀針粉會有大量蝦米 (並懷疑有啲切到好碎既春荀) --佢2點開始有下午茶, 但係換餐牌換得好慢, 所以我save左個下午茶餐牌喺手機LOL
2018-04-19
5 分鐘 (堂食)
tea set