2020-11-17 60 瀏覽
因疫情關係,而某啲事令到我哋需要幫襯clubone,不過唔緊要,之前食過荃灣,今次嚟食尖沙咀嘅中菜放題,入到嚟見到有大閘蟹 係佢其中送嘅一樣,之前應該係會畀龍蝦,而家用大閘蟹代替都叫有驚喜, 因為都好耐冇食大閘蟹,不過本身唔會特別話想去食,咁送一隻就可以食下囉,送嘅嘢特別快上,我都明白係整定嘅,但你一次過上曬搞到我都唔知食邊樣好,其實蟹就冇叫佢上住但都突然拎咗埋嚟,咁搞到都唔知食邊樣先,冇辦法啦一定係食蟹先啦因為凍咗唔好食,蟹唔算話好特別 我諗大概都係四兩到四兩半,因為都幾細隻,不過上網睇其他任食大閘蟹嘅酒樓好多個肺黑曬,所以佢呢兩隻冇事都ok啦,味道就正常但就冇乜膏,咁我哋揀咗翅, 呢度係一碗湯黎,我哋問過侍應佢話呢個就係翅啦,咁佢文字同相就變左有少少出入,係荃灣食過乳鴿好食,呢度都幾好食可以一試,麻辣貢菜,麻辣味好表面貢菜冇乜味,可以唔使試,沙薑豬手之前食過都知佢係麻辣,幾好食,黑松露元貝炒滑蛋呢個好食,鮑魚就比較細隻百零蚊買罐頭鮑其實都有啲大隻啲都唔叫貴呀但係咁就肉酸咗少少仲要用咁大個煲,放兩粒咁細嘅鮑魚再加兩舊西蘭花,可以加多兩粒花菇會好睇啲,其他嘢都正常冇話特別難食不過我哋因

呢度都幾好食可以一試,

麻辣貢菜,麻辣味好表面貢菜冇乜味,可以唔使試,

沙薑豬手之前食過都知佢係麻辣,幾好食,

黑松露元貝炒滑蛋呢個好食,

鮑魚就比較細隻百零蚊買罐頭鮑其實都有啲大隻啲都唔叫貴呀但係咁就肉酸咗少少仲要用咁大個煲,放兩粒咁細嘅鮑魚再加兩舊西蘭花,可以加多兩粒花菇會好睇啲,其他嘢都正常冇話特別難食不過我哋因為某啲原因要畀正價所以計落 其實唔抵食,如果二百令蚊都可以試下。
  • 乳鴿