2023-06-09
好耐未食過韓燒啦!今日嚟到旺角呢間喜來稀肉食正宗韓式燒烤😍正呀😆🥩 一黎到staff都好熱情招待我地入座,介紹左個小自助吧俾我地,自助吧有前菜自助吧,連生菜都係任拎,任食架。小菜都有6款,辣泡菜、酸辣泡菜、荳芽、青瓜、葱絲及酸蘿蔔,同埋有包肉既生菜籃,解膩一流,醬汁方面仲有唔同選擇😆啱晒我呢啲食晒又唔係咁夠膽叫佢再加嘅人😍我哋兩個人食咗一個802 set 入面有(喜來烤肉,牛五花,牛頸,牛肋骨肉,同埋調味牛扒骨)$580,仲加咗一個水冷麵$95,鍋邊仲有蛋😆🍳🥚一邊淨係蛋一邊有加芝士嘅蛋🥚😆😆牛肉既花紋都好靚好吸引,份量都夠2個女仔食😋 牛肉唔同部位都有唔同既風味,成個拼盤最吸引到我嘅眼球👀就係朵花花,花花係喜來烤肉🍖整到好靚。我自己最中意食五花腩,夾住生菜、泡菜加芝士蛋簡直係一流呀😆! 最近天氣開始熱 食水冷面都係一個幾好既解暑方法🧊🥢 冰冰涼涼酸酸甜甜vry good呀! 食緊途中staff都幫我地望下火候、換燒板我覺得都好貼心😚 背景音樂仲要播緊K-pop 好似去左韓國咁呀🤣 如果多啲人再嗌多啲野食就正🥹
同埋有包肉既生菜籃,解膩一流,醬汁方面仲有唔同選擇😆
啱晒我呢啲食晒又唔係咁夠膽叫佢再加嘅人😍
鍋邊仲有蛋😆🍳🥚一邊淨係蛋一邊有加芝士嘅蛋🥚😆😆
最近天氣開始熱 食水冷面都係一個幾好既解暑方法🧊🥢
冰冰涼涼酸酸甜甜vry good呀!
食緊途中staff都幫我地望下火候、
換燒板我覺得都好貼心😚