2017-07-17
一家5口,買咗酒店夏日優惠:住宿連自助早餐的團購,玩咗酒店安排的水上活動、休息一吓,就出嚟搵食,大家想食啲香辣嘢,上openrice搵到呢間,而且食評唔錯,就膽粗粗嚟試吓!晚餐時間不斷落雨,但呢度一帶都好多搵食既人,好味道的餐廳都排梗長龍,而呢間餐廳位置在旁邊,面積細細,都坐滿人,幸好無人等位、排隊,所以等他們安排一吓,我們已經可以入座,空間比較窄。見到其他顧客枱面的食物,加上餐牌選擇很多,我們太興奮,不停揀,最後叫咗:印式原味傳統香燒雞、瑪沙拉底啡咖喱羊、辣椒底紅咖喱牛、椰汁底黃咖喱魚、印式牛肉餡烤餅卷配薯條、泰式冬蔭功湯麵 & 蒜茸烤餅,每款咖喱,我們揀咗套餐,包括:油酥餅+飯+沙律。空間窄,但我們又叫咗好多,枱放到滿滿的,而且要不停調撥,味道十分好,不同款式咖喱,食出有不同風味,份量十分足,我們不停食、不停叫好,亦不停流汗,最終好飽之餘,都係食唔晒,應待服務好好,好樂意我們打包食剩的食物,包裝講夠,連配料青檸都幫我放在一旁。 我們成日都幫襯元朗出名的咖喱餐廳,一致認為相比更好,有機會會再幫襯,食物品質好,應待親切貼心的服務,而且格錢實惠,埋單都只係$5XX,感覺十分滿意,亦會向朋
我們成日都幫襯元朗出名的咖喱餐廳,一致認為相比更好,有機會會再幫襯,食物品質好,應待親切貼心的服務,而且格錢實惠,埋單都只係$5XX,感覺十分滿意,亦會向朋友推薦試試,如果店舖面積加大,咁就更好,好愉快美味的一頓晚餐!