2017-08-11 83 瀏覽
約左朋友食呢間湘菜,行行下就見到有指示教我地過去,之後一行就揾到啦古面充滿住中國風既設計,掛住中式大燈籠,幾古色古香未點餐先黎兩碟小菜,左邊個碟應該係豆,脆卜卜,又甜甜地,好中意食。另外右邊就應該係海帶個類,爽口新鮮,都唔錯餐牌方面,食物選擇種類都多,而且價錢合理孜然骨,好香孜然粉同辣椒味,食到啖啖肉,而且肉好容易咬開,感覺好似食緊串燒,好惹味水煮牛肉,牛肉好嫩滑,味道正宗,好入味,食到花椒、八角味,牛肉份量都幾多,食極都仲有,除左牛肉,仲有好多芽菜係底,芽菜好爽口,而且吸哂d湯汁,好適合送白飯乾鍋手撕包菜,叫個菜平衡返,菜好新鮮爽口,味道酸酸辣辣,好開胃,仲有肉片一齊炒會令味道更香,肉片薄薄地,肥瘦適中,好食食辣野點少得叫野飲,叫左罐椰子汁,重椰奶味,解到辣整體黎講,食物質素唔錯,價錯合理,會同朋友再黎食

古面充滿住中國風既設計,掛住中式大燈籠,幾古色古香

餐牌方面,食物選擇種類都多,而且價錢合理

食辣野點少得叫野飲,叫左罐椰子汁,重椰奶味,解到辣

整體黎講,食物質素唔錯,價錯合理,會同朋友再黎食