每次嚟大角咀都會食呢間小店因為好鍾意佢嘅餃子❤️今次嚟到就試埋佢其他嘅菜式都好有東北風味好高質😛 特別餡餅好有特色其他地方食唔到😋餃子一如既往地高質每樣都好推薦🏮⭐️ 鮮肉白菜餃 🥬⭐️ 墨魚荸薺餃 🦑兩款餃子嘅皮好薄份量都好飽滿比例岩岩好👍🏼鮮肉白菜餃有傳統溫暖家庭嘅味道🏠墨魚餃充滿鮮味口感好豐富🐙⭐️ 炸豬扒雙拼手撕雞菜飯 🥩豬扒大大份好香口好酥脆🍖呢度嘅手撕雞帶獨特嘅香料味道入口好高質🍗⭐️ 山東大拉皮 🫓粉皮配上麻醬入口好滑溜😛加上青瓜紅蘿蔔同洋蔥絲配搭好清爽🥕⭐️ 醉雞 🐔雞肉唔太肥保持了嫩度🤗 酒味香濃融入到雞肉裡面🥂⭐️ 鮮肉韭菜餡餅 🥙呢個真係必食即叫即整熱辣辣🔥一打開滿滿嘅肉汁爆出來🤤 配上韭菜整體口味唔會太重但係火候好正⭐️ 豆沙餡餅 🫘煙煙韌韌甜味適中🍨 作為飯後甜品非常不錯🩷⭐️ 豆漿 🍼⭐️ 桂圓紅棗茶 🌹兩杯嘢飲可以中和返食物既澱粉質🤣 桂圓茶充滿清甜感覺秋冬好滋潤🍂
墨魚荸薺餃

⭐️ 鮮肉白菜餃 🥬