2010-03-17
尋日入左跑馬地溫書, 之後就randomly pick左呢間rest dinner~我地兩個人叫左:1) 小食拼盤 $1382) 炒豬頸肉 $983) 牛肉... 撈'mon' $724) spicy chicken wings (~$78)先講1), 佢有墨魚餅 x 2 (我本人略嫌彈牙過頭...); 串燒 x 3 (好得, d肉好滑, 好味!!); 粉皮 x 4 (好食!! 個粉皮夠薄, 又滑, 就算放在table上一段時間都唔會話又dry又硬^^)2) 好野味~ 夠spicy~ 3) 呢樣都好味ar!! d牛肉唔un又香~4) 我欣賞佢將d 雞中亦一開二, 咁樣易食好多, 唔洗lun骨咁無儀態環境: 暗暗又, 人又唔多, 都幾靜同幾有情調service: 雖然有時要提佢加水, 不過都好polite ar!! to conclude, 我同bf都'讚好, 雖然viet food來說佢唔平, 但會想再來呢~
我地兩個人叫左:
1) 小食拼盤 $138
2) 炒豬頸肉 $98
3) 牛肉... 撈'mon' $72
4) spicy chicken wings (~$78)
2) 好野味~ 夠spicy~
3) 呢樣都好味ar!! d牛肉唔un又香~
環境: 暗暗又, 人又唔多, 都幾靜同幾有情調