2025-06-16 0 瀏覽
又黎到我最鍾意既蜜瓜🍈主題啦😋適逢夏天熱辣辣💦 食瓜飲冰最岩不過👍🏻⭕️ 蜜瓜🍈田園沙律🥗 $108沙律以新鮮蜜瓜同parma ham做主角 搭配沙律菜 同blueberry🫐蜜瓜甜配上咸香ham 層次多 口感豐富清新開胃⭕️ 菠菜雞肉千層麵 $102菠菜融入麵層 感覺健康🫜面層有火炙芝士🧀同流心蛋🥚 額外加分層層咬落去 真材實料 兩個人share都夠飽⭕️ 慢煮雞腿🍗紫蘇拌飯 $108之前食過依間紫蘇飯 幾惹味 辣辣地🌶️配慢煮雞腿 肉質好軟嫩 拌飯一齊食好有韓國🇰🇷風味⭕️ 蜜瓜🍈窩夫🧇 $138去依度最期待食甜品 好高質既waffle😋仲係視覺同味覺既雙重享受窩夫烤到鬆化 搭配蜜瓜波 cream同honey syrup真係好~好~味幾飽都要留肚食😌⭕️ 蜜瓜🍈沙冰🍧 $58/ 手指餅咖啡☕️ $58話明🍈主題 梗係唔少得杯drink極重料 粒粒蜜瓜加哂入去 透心涼另一杯叫左杯咖啡 有配手指餅 好有回憶既味道☝🏻另外 發現左餐廳做緊個優惠 「Green Monday, Melon’s On」🈹係六月份既逢星期一 點選蜜瓜系列 即送 「初夏青柑柚子梳打」一杯🍹
又黎到我最鍾意既蜜瓜🍈主題啦😋
適逢夏天熱辣辣💦 食瓜飲冰最岩不過👍🏻