2022-06-17
又嚟打邊爐😂簡直係火鍋上癮✌🏻今次湯底叫咗濃香番茄鍋,配埋豬骨湯底,番茄鍋酸甜醒胃,豬骨湯底好濃郁,配海鮮一流,真係不得了😎肉方面叫咗美國特選級牛肩胛 (呢個真係要瘋狂追加),油脂分布好,肉味濃郁之餘肉質又夠嫩,成口肉好滿足☺️海鮮拼盤亦絕無欺場,一盤有哂多款新鮮海鮮,有我最愛既青口同蜆,仲有朋友最愛既虎蝦同日本帶子,貝殼類夠鮮甜唔會有沙,虎蝦幾厚肉,肉質爽口彈牙,日本帶子仲要厚切,口感鮮甜,自助配料區我拎左好多墨魚丸同蝦丸,真係咬到粒粒,口感好正,而且鮮味十足😍熟食叫咗炸物拼盤,吉列蝦都幾大條,酥脆香口,油香十足,仲有米網蝦春卷都好好食,配搭啲蛋黃醬,勁開胃,未食打邊爐都食咗3件😆成餐都食都好舒服,座位闊落,空間感十足,職員又夠貼心,久唔久就會過嚟幫你清碟連加湯,好正👍🏻