2021-11-15 986 瀏覽
假日旺角shopping完,想搵間cafe & bar happy hour 一下, 這間靜中帶旺,適合我chill 下既好地方內裡工業風裝修,配上燈光昏暗,感覺有點浪漫氣氛Menu 好吸引,用上七彩繽紛顏色,吸引人眼球注視Happ Hour 當然要試特色飲品Rainbow Cocktail三種顏色,三種味道沙冰,有荔枝,菠蘿,士多啤梨,入口透心涼,好fresh 感覺Cls Espresso香濃咖啡加入Vodka, 酒味不太濃,剛剛好,面層香滑忌廉,不太甜,還有兩條朱古力百力支,我最喜愛芝士軟殼蟹窩夫漢堡甜窩夫配芝士估不到很匹配,軟殼蟹炸得香脆可口,很特別既漢堡脆焗棉花糖榛子朱古力夾心批棉花糖外脆內軟,入口即溶,底部新鮮香蕉,朱古力醬再配上瑪麗餅一起食,令棉花糖不會單一太甜,好好味呀估不到除了特色飲品出色之外,小食,甜品亦有驚喜,必食之選

內裡工業風裝修,配上燈光昏暗,感覺有點浪漫氣氛

Menu 好吸引,用上七彩繽紛顏色,吸引人眼球注視

Happ Hour 當然要試特色飲品

Rainbow Cocktail

Cls Espresso

芝士軟殼蟹窩夫漢堡

甜窩夫配芝士估不到很匹配,軟殼蟹炸得香脆可口,很特別既漢堡

脆焗棉花糖榛子朱古力夾心批

估不到除了特色飲品出色之外,小食,甜品亦有驚喜,必食之選
2021-11-14