2019-04-26
平日好少食放題,偶爾有機會食一次,感覺都唔錯。滿屋佔全層,地方夠大,所以坐落都幾闊落,舒服。周圍都係朋友飯局,氣氛幾熱鬧輕鬆比起食物更值得一提嘅係服務真係唔錯,負責我地個邊嘅waiter都好勤力,一見我地清咗一碟就會收,我地食咗啲單都未俾佢佢就留意到過黎拎。出菜速度超快,我地寫幾多就真係俾幾多,又冇漏單。唯一可以改善嘅就係上菜嘅waiter有啲粗魯😅另外要讚嘅就係份量,平日食放題,平野或者飽肚野就會超大份、貴野就細細份。最常見就係壽司大大舊飯、刺身件件都超細舊咁。但係呢度嘅刺身真係勁大塊而壽司係意想不到嘅迷你!完全係一口壽司!講真食物款式就唔算太多,但你睇餐牌就知雖然款式少、但係款式都比較特別,仲會經常update menu外面仲有自助ba,有甜品、海鮮、沙津仲有一啲熟食揀食咗好多野最好味嘅係花之戀! 三文魚甘香,份量好好炸芝麻雞翼,熱辣辣夠香口!免費一人一杯雪糕黑松露赤海蝦壽司🍣 黑松露味好濃!整體都唔錯!
出菜速度超快,我地寫幾多就真係俾幾多,又冇漏單。
唯一可以改善嘅就係上菜嘅waiter有啲粗魯😅
但係呢度嘅刺身真係勁大塊
而壽司係意想不到嘅迷你!完全係一口壽司!
講真食物款式就唔算太多,
食咗好多野最好味嘅係
花之戀! 三文魚甘香,份量好好
炸芝麻雞翼,熱辣辣夠香口!
免費一人一杯雪糕
黑松露赤海蝦壽司🍣 黑松露味好濃!
整體都唔錯!