🌟餐廳:茶跡📍地址:尖沙咀金巴利街3號金利大廈地下A號舖💰價位:~$50同朋友黎開尖沙咀行街食飯,行到口渴又攰攰地,係時候搵個地方坐底飲杯野先~呢間新開既「茶跡」主打手搖台式飲品,環境夠哂大同埋好闊落,一於同朋友買返兩杯野飲歎下先~———————————————————🔹仙草凍鮮奶朋友最鍾意食仙草凍,夠健康之餘又有助消化~仙草凍甘香味濃,搭配香滑既牛奶真係好夾,而且甜度可按個人喜好調配,好正~———————————————————🔹大甲芋頭鮮奶識我既朋友都知道我鍾意食芋頭~呢杯大甲芋頭夠哂粉糯清甜,加埋鮮奶之後,甜甜地食落好滿足~———————————————————😋味道:4/5🏢環境:4/5💁🏻‍♀️服務:4/5💵價錢:4/5🤟🏻性價比:4/5———————————————————👅整體小總結茶飲店位於金巴利街,地點超方便~店鋪裝修光猛簡潔,環境好乾淨,岩哂同朋友仔行街行到攰,入黎坐底抖抖,傾下計~飲品方面,款式夠哂多,用料又充足,推介~
🌟餐廳:茶跡
📍地址:尖沙咀金巴利街3號金利大廈地下A號舖