2022-06-01
記得之前食過觀塘有間自助串燒放題,諗住再去嘅時候發現原來已經改咗名,不過格局其實一樣,感覺熟食嘅食物款式係多咗啲,星期一至四夜晚都只係$238一個人,而家仲做緊二人同行九折優惠最開心係有每人半隻龍蝦餸,所以其實都幾抵食!第一時間梗係去拎熟食和飲品,飲品選擇都算多,有平時飲開嘅汽水、紙包和茶類飲品。熟食就有不同款式嘅沙律、小食、pizza、炸物、雞翼,最正係連海鮮都有,有熟蝦、青口和蠔等等,仲有糖水添!其實食熟食都已經好吸引,但係一定要留肚食串燒!串燒已經一串串吉好晒, 十分方便企理,有蝦、蜆、帶子、青口呢啲好嘢(仲有個網俾你燒,我記得之前係冇嘅,要讚賞下佢呢個進步)當然仲有不同款式嘅腸仔、丸、肉類和蔬菜類,我自己就推介菠蘿、多春魚、牛肋條和叉燒,仲有芝士丸和棉花糖!食物質素都算唔錯!食到咁上下,店員就自動送上芝士焗龍蝦半隻,估唔到仲有鮑魚和大頭蝦!龍蝦肉彈牙,讚!隻鮑魚都幾大隻!基本上大部份海鮮都新鮮好味,我諗只係開張期間先至咁送掛,如果唔係就真係太抵食了!😆😆其實甜品都有好多款,不過老實講我個胃都真係裝唔落了,只好淨係幫襯雪糕,雖然唔係大牌子,不過都OK啦!以呢個價錢可以任食燒烤,仲
以呢個價錢可以任食燒烤,仲可以亮着冷氣、唔使自己慢慢燒,個爐識得自動轉,仲有咁多其他嘢食,真心推介!