今日同朋友想食雞煲串燒,就嚟咗深水埗嘅烤吧31餐廳嘅食物種類好多,花多眼亂,最後都係選擇咗雞煲同串燒烤牛脷牛舌彈牙抵食,$42就有2串燒白鱔外皮香脆, 魚肉彈牙多汁, 食落一啲骨都冇烤雞泡魚干雞泡魚干配上蛋黃醬真係最佳既選擇, 惹味, 同朋友一邊傾計, 一口接一口黃金墨魚餅墨魚餅內仲食到一粒一粒既墨魚肉, 外皮炸得香脆, 好有口感, 值得推介燒扇貝扇貝燒得岩岩好, 好嫩, 扇貝配上蒜茸同金針菇,好食到所有配料都食哂😋竹蓆茅根食左咁多串燒, 當然要似竹蓆茅根解熱氣啫啫雞煲半隻都已經好大份,雞肉好入味, 雞煲好多配料, 食落好有層次,少少辣, 好惹味雞煲食完後, 就可以加火鍋配料打邊爐, 我地叫左一份細既特級手切牛肉同時令蔬菜, 牛肉好新鮮, 肥瘦適中, 重牛味而蔬菜亦吸收左雞煲既精華, 好味🤤食左咁多野, 最後埋單先六百幾蚊, 抵食!
今日同朋友想食雞煲串燒,就嚟咗深水埗嘅
烤吧31

餐廳嘅食物種類好多,花多眼亂,最後都係選擇咗雞煲同串燒

烤牛脷
牛舌彈牙抵食,$42就有2串

燒白鱔
外皮香脆, 魚肉彈牙多汁, 食落一啲骨都冇

烤雞泡魚干

黃金墨魚餅

燒扇貝

竹蓆茅根
食左咁多串燒, 當然要似竹蓆茅根解熱氣

啫啫雞煲

而蔬菜亦吸收左雞煲既精華, 好味🤤

食左咁多野, 最後埋單先六百幾蚊, 抵食!