2019-05-27
一向喜歡吃日本料理,今次就揀左大喜屋貪佢質數不錯有保証d,吃魚生都唔怕!大喜屋長期 full booking,好彩早一星期訂好灑唔駛等!放題食物有很多選擇!卷物、刺身、燒物、火鍋及甜品雪糕任叫任食,飲品有瓶裝、罐裝同埋酒類選擇,正!今次仲試左梅酒甜甜地易入口, 落單到食物送到枱都不用三分鐘,小食先上枱,隨後是壽司、火灸壽司同軍艦,燒物,炸物, 煮物(人參雞湯)因為我無飯不歡,所以食放題都會點啲壽司。佢地嘅壽司其實幾唔錯,首先舊飯唔會太大件,唔洗食幾舊就飽哂啦。二來質素唔會差過啲連鎖日本料理,軍艦紫菜都仲脆。最正是人參雞湯,真的有雞肉、人參 BB 、紅棗同黃芽白,真的真材實料,湯甘肉甜紅棗腍,正,好補身燒菠蘿水果燒物最好食就係燒菠蘿,外層加了蜜糖,甜甜酸酸夠fresh燒牛舌肉嫩爽口帶有小小微辣,夠野味!脆炸貓山王,唔係一般既炸榴果,竟然係用貓山王,咬開香脆既球面,入面全面都係香甜濃郁既貓山王,太幸福啦。職員比底一張雪糕紙,話每人可以點一杯貴價雪糕,正!最後還有Haagen Dazs 同 milk top 揀, 我就揀了朱古力,朱古力味濃,正我哋嗰時四個人一食就食咗兩個鐘, 價錢公道同朋友
燒菠蘿
燒牛舌
肉嫩爽口帶有小小微辣,夠野味!
職員比底一張雪糕紙,話每人可以點一杯貴價雪糕,正!
我哋嗰時四個人一食就食咗兩個鐘, 價錢公道同朋友吹水嘅好地方,一定會再去食