朋友升職梗係要同佢食餐飯好㗎啦!最開心就係咩都唔使諗,有多元化嘅菜式去滿足自己嘅胃!所以揀咗呢間燒肉火鍋放題😬場地裝修特別之餘,仲好花心思地佈置,嚟緊就係萬聖節啦!所有調味料都一應俱全,落多落少自己決定,用具都非常乾淨衛生👍🏻擺放食物、飲品嘅位置都非常企理,絕對放心飲用/食用🫶🏻人數夠三位,仲會有呢塊頂級安格斯肉眼扒送贈😍刺身、壽司都非常新鮮厚切,壽司嘅款式亦都好多選擇,重點係細細件,唔會食幾件就飽晒😬前菜當然唔少得沙律,呢個蘋果沙律係我真心推介🤗熟食方面,竟然有海鮮同烹調步驟繁複嘅咕嚕肉,蜆出乎意料之外哋惹味,咕嚕肉酸酸甜甜非常開胃👍🏻主角當然係燒物,只係雞翼都會有幾個口味,例如韓式、咖喱、蒜蓉⋯⋯真係出乎意料之外!雞翼可以燒到外脆內嫰,相信醃製醬料度下左功夫😆不得不提店員非常勤力地清枱面上嘅碟,雖然枱嘅尺寸唔大,但整體上都夠位擺放一輪嘅食物😁

場地裝修特別之餘,仲好花心思地佈置,嚟緊就係萬聖節啦!

擺放食物、飲品嘅位置都非常企理,絕對放心飲用/食用🫶🏻

人數夠三位,仲會有呢塊頂級安格斯肉眼扒送贈😍

刺身壽司都非常新鮮厚切,壽司嘅款式亦都好多選擇,重點係細細件,唔會食幾件就飽晒😬

前菜當然唔少得沙律,呢個蘋果沙律係我真心推介🤗