2010-12-13 21 瀏覽
之前食過其他分店, 覺得很好, 今次試下新branch, 果然又無失望~~~1/ Salad mix: 所有食材都好fresh, 為剛下班的我感覺喚然一新。2/ 香蕉果仁蛋糕: 果仁香, 香蕉味又唔會太濃又搶果仁香, 成個cake 又唔會好甜口3/ 蜜糖雞亦 with BBQ sauce: 個sauce 好match蜜糖雞亦, 呢個簡直要讚!! 4/ 三文魚及薯仔蓉: 三文魚煎得唔會太油膩, 薯仔蓉有咬口5/ 甜品拼盤 (Creme Brulee, lemon cheesecake, ice-cream, apple crisp): 簡直食完好有幸福既感覺, 正!!

Salad mix
三文魚及薯仔蓉