2008-07-25
19/7/2008 晚中學好友聚會, 對上聚會已經係半年前了因為有朋友係食素, 所以我就建議去呢間如果只看餐牌, 跟本就唔會知呢間係食素, 而且食物埋相都十分似模似樣阿姐服務唔錯, 收野上野都快, 仲好細心介紹我地食咩, 又比時間我地唸5個人叫左芒果吉列卷~芒果係甜的, 不過d飯就好實, 味道就不過不失啦~鴛鴦骨(生炒骨+沙律骨)~ 個人就喜歡沙律骨多d, 雖然個樣44方方, 不過口感都似, 生炒骨d菠蘿如果用新鮮的會更好, 食果時小心d核, 以免咬崩牙炸蟹拑~ 個拑用左竹庶代替, 可以哨埋, 炸得唔錯一又唔會好油, 如果有埋甜酸醬點就更加好食啦乳豬+包~乳豬+青瓜+乳豬醬夾包好好食, 口感有層次~正~推介福建炒飯~ 個雞肉口感味道都好似, 而蝦彈牙的好感都整到, 咁當然不能有鮮蝦的味道啦~飯硬身番少少會更好食完有紅豆沙送, 友人們都唔好, 所以無要, 我地食員再坐多一個鐘都無人吹我地埋單, 仲係咁幫我地加茶~GOOD, 環境同座都幾好, 下次一家人落黎食下~食素的朋友有VIP卡有折埋單$418
中學好友聚會, 對上聚會已經係半年前了
因為有朋友係食素, 所以我就建議去呢間
5個人叫左
環境同座都幾好, 下次一家人落黎食下~
食素的朋友有VIP卡有折
埋單$418