2024-03-30 565 瀏覽
兩次早茶,樓面服務態度嚴重極度惡劣,拖累了原本食物質素!第一次,比咗個鄰近窗邊位置,人都未坐低就問飲咩茶,就有個紅衫呀姐,由茶房大聲問飲咩茶,原本諗吓有咩特色茶,就聽到樓面大聲冇禮貌講:[都未諗定],喂阿,我枱都未行到去,一心二用唔到囉!第二次,一朝早8點,冇人帶位,自已己搵位,明明窗邊大把位,負責窗邊位置紅衫樓面居然話有人,但枱面唔見有茶壺放喺度,又冇放reserved 個牌,跟住就指咗我去一張我唔想要嘅位,算😡,過咗10分鐘,望過去個張枱,仲係冇人,頂🤬!又係開茶,超冇禮貌,問佢比茶咭睇吓有咩茶,佢揾唔到,就話,你自己想飲咩茶,頂呀,唔好hea 我啦,明明有其他茶選擇,我有比加一服務費架!我明,我都係打工,我只係要求有基本服務態度,咁都做唔到?🤬🤬🤬😡😡😡酒店附近酒樓,今時今日咁嘅服務態度,影響遊客對香港印象!
兩次早茶,樓面服務態度嚴重極度惡劣,拖累了原本食物質素!

酒店附近酒樓,今時今日咁嘅服務態度,影響遊客對香港印象!
早餐